петък, 22 април 2022 г.

Варненска Златна Есен

 

Фондация ВИА обявява една нова програма с названието Варненска Златна Есен.

Целта на програмата е да осигури на възрастни дейци на изкуството една седмица телесно и духовно укрепващо, незабравимо есенуване във Варна. На гостите на програмата ще бъде осигурено освен приятното есенно слънце и богат избор от посещения, срещи и различни мероприятия.

Очакваме явяване на дейци на изкуствата, включително преподаватели на изкуства от цялата страна и от целия свят, независимо от възрастта им, но търсим начин на възрастните гости да се осигурят безплатни услуги или такива с възможно най-големи отстъпки.

Няма съмнение, че тази благородна и амбициозна програма няма да има успех без съдействието на варненските институции, фирми, организации, но сътрудничество ще очакваме и от институции, фирми и организации от цялата страна, тъй като това, което тази програма може да даде на възрастните дейци е общ интерес.

Няма съмнение и това, че такава програма има смисъл да се започне с твърдото намерение тя да се превърне в трайна традиция, която от година на година се обогатява и разширява.

Фондация ВИА без да губи време започва организирането на първата Варненска Златна Есен, затова с радост и благодарност приема всяко предложение за сътрудничество или идеи за допълване на проекта

 



* * *

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар